Sofabord, sidebord, cafébord

DESIGNER - Sabine Appel

 Sabine Appel
Læs mere om Sabine herSabines SPACE TABLE er et eksklusivt og elegant bord i en klasse for sig. Design, materialer og kvalitet går op i en højere enhed. Dette bord er et ultra slankt, stilrent og minimalistisk sidebord / sofabord med en bordplade i særklasse. Den kun 1,3cm tynde plade i det ekstremt stærke kompakte materiale er belagt med en anti-finger, super lækker mat råhvid overflade. 

Vælg højde: LAV 41 cm elller HØJ 46 cm. 
Vælg diameter: 47,5 cm eller 58 cm

PÅ LAGER -  LEVERINGSTID 2-3 DAGE

* Påkrævede felter

Ned til: 2.995,00 DKK

Pris som konfigureret: 2.995,00 DKK

Beskrivelse

Inspiration:
Tidens robuste sofa arrangementer er inspirationskilde til Space Table. Designer Sabine Appel startede ud med ønsket om at skabe et let & elegant bord, der kan stå i kontrast til de tunge sofaer. Om du anvender bordet som sidebord i stuen, entreen, på kontoret, i gæsteværelset, eller måske endda som sofabord, får du i Space Table en tidløs klassiker, der med sit lette udtryk vil bestå – uanset hvilken retning din stil og boligindretning tager.
Løsningen:
Foruden valg af de absolut bedste materialer og fremstillingsmetoder, er bordets profil, set fra siden, bemærkelsesværdig og helt unik. De slanke stålbens topplade sidder indfræst på undersiden af bordpladen, hvilket foruden uovertruffen stabilitet, blot understreger håndværket og kvaliteten i dette bord. Bordet er produceret af dygtige håndværkere i Danmark.

Specifikationer

Designer Sabine Appel
Detaljer Beige ZERO kompakt laminat bordplade. Understel i stål, pulverlakeret i matsort finstruktur
Dimensioner Diameter: 47,5 - 58 cm. Højde: 41 - 46 cm.