DESIGNER - Sabine Appel

 Sabine Appel
Læs mere om Sabine herSammensæt et stort og lille SPACE TABLE med den lækre MDF / Linoleumsbordplade. Vælg frit mellem 3 farver, og vælg højde på bordene.

Sabines SPACE TABLE er eksklusive og elegant sofaborde, sideborde, cafeborde i en klasse for sig, hvor design, materialer og kvalitet går op i en højere enhed.

Vælg højde: LAV 41 cm elller HØJ 46 cm. 
Vælg diameter: 47,5 cm eller 58 cm

OBS:
LEVERINGSTID: 3-5 hverdage

OBS: NOGLE VARIANTER ER IKKE PÅ LGER


3.895,00 DKK

Pris som konfigureret: 3.895,00 DKK

Beskrivelse

Inspiration:
Tidens robuste sofa arrangementer er inspirationskilde til Space Table. Designer Sabine Appel startede ud med ønsket om at skabe et let & elegant bord, der kan stå i kontrast til de tunge sofaer. Om du anvender bordet som sidebord i stuen, entreen, på kontoret, i gæsteværelset, eller måske endda som sofabord, får du i Space Table en tidløs klassiker, der med sit lette udtryk vil bestå – uanset hvilken retning din stil og boligindretning tager.
Løsningen:
Foruden valg af de absolut bedste materialer og fremstillingsmetoder, er bordets profil, set fra siden, bemærkelsesværdig og helt unik. De slanke stålbens topplade sidder indfræst på undersiden af bordpladen, hvilket foruden uovertruffen stabilitet, blot understreger håndværket og kvaliteten i dette bord. Bordet er produceret af dygtige håndværkere i Danmark.

Søgeord: Sofabord, Rundt sofabord, Lille sofabord, Designer sofabord

Specifikationer

Designer Sabine Appel
Detaljer Sofaborde, Sideborde, Cafeborde