DESIGNER - Sabine Appel

 Sabine Appel
Læs mere om Sabine her


SORT SOFABORD

Sabines SPACE TABLE er et eksklusivt og elegant bord i en klasse for sig. Design, materialer og kvalitet går op i en højere enhed, når den varme lækre linoleumsplade nærmest svæver på de slanke stålben, der er fræst ind i bordpladen. Dansk design, produceret i Danmark. Kan både anvendes som sort sofabord og sidebord.

Vælg højde: LAV 42 cm eller HØJ 46 cm
Vælg diameter: Ø47,5 cm eller Ø58 cm (+ 200 kr.)

PÅ LAGER - leveres normalt indenfor 2-3 hverdage!

* Påkrævede felter

Ned til: 1.995,00 DKK

Pris som konfigureret: 1.995,00 DKK

Beskrivelse


- eller -Inspiration:
Tidens robuste sofa arrangementer er inspirationskilde til Space Table. Designer Sabine Appel startede ud med ønsket om at skabe et let & elegant bord, der kan stå i kontrast til de tunge sofaer. Om du anvender bordet som sidebord i stuen, entreen, på kontoret, i gæsteværelset, eller måske endda som sofabord, får du i Space Table en tidløs klassiker, der med sit lette udtryk vil bestå – uanset hvilken retning din stil og boligindretning tager.
Løsningen:
Foruden valg af de absolut bedste materialer og fremstillingsmetoder, er bordets profil, set fra siden, bemærkelsesværdig og helt unik. De slanke stålbens topplade sidder indfræst på undersiden af bordpladen, hvilket foruden uovertruffen stabilitet, blot understreger håndværket og kvaliteten i dette bord. Bordet er produceret af dygtige håndværkere i Danmark.

Søgeord: Sort sofabord, rundt sort sofabord, dansk designet sort sofabord.

Specifikationer

Detaljer Sort sofabord, sidebord