DESIGNER - Sabine Appel

 Sabine Appel
Læs mere om Sabine herSabines SPACE TABLE er et eksklusivt og elegant sofabord i en klasse for sig. Design, materialer og kvalitet går op i en højere enhed, når den varme lækre linoleumsplade nærmest svæver på de slanke stålben, der er fræst ind i bordpladen. Anvend det som sofabord eller sidebord.

Dansk design, produceret i Danmark.

Bemærk at bordet findes i flere farver og størrelser.

Vælg højde: LAV 42 cm eller HØJ 46 cm
Vælg diameter: 47,5 cm eller 58 cm

PÅ LAGER - leveres normalt indenfor 2-3 hverdage!

* Påkrævede felter

Ned til: 1.995,00 DKK

Pris som konfigureret: 1.995,00 DKK

Beskrivelse

Inspiration:
Tidens robuste sofa arrangementer er inspirationskilde til Space Table. Designer Sabine Appel startede ud med ønsket om at skabe et let & elegant bord, der kan stå i kontrast til de tunge sofaer. Om du anvender bordet som sidebord i stuen, entreen, på kontoret, i gæsteværelset, eller måske endda som sofabord, får du i Space Table en tidløs klassiker, der med sit lette udtryk vil bestå – uanset hvilken retning din stil og boligindretning tager.
Løsningen:
Foruden valg af de absolut bedste materialer og fremstillingsmetoder, er bordets profil, set fra siden, bemærkelsesværdig og helt unik. De slanke stålbens topplade sidder indfræst på undersiden af bordpladen, hvilket foruden uovertruffen stabilitet, blot understreger håndværket og kvaliteten i dette bord. Bordet er produceret af dygtige håndværkere i Danmark.