FAWN - sofabord, sortlakeret eg, messing beslag

Diameter: 50 cm, Højde: 47 cm
3.895,00 DKK

Leveringstid: 4 - 8 hverdage

3.895,00 DKK

FAWN - sofabord, sortlakeret eg, messing beslag

Designer : Lene Madsen
Størrelse : Ø50 cm, H: 47 cm
Farve : Eg sort
Højde : 47 cm
Material : Eg & Messing
Country of Manufacture : Danmark
Max belastning : 75 kg

PRODUKTBESKRIVELSE

FAWN er et eksklusivt og elegant sofabord fremstillet i egetræ. Den unikke konstruktion medfører et utroligt stabilt og solidt bord der vil holde i mange år.
Bordet kan anvendes som bl.a. sofabord, sidebord eller natbord. FAWN leveres færdigsamlet.

Inspiration:
FAWN er med sine krydsede ben inspireret af de små rålam, der umiddelbart efter fødsel står med krydsede ben.

Lene Madsen (f. 1990)

Favorit materiale: Træ & stål

Min inspiration: Min inspiration kommer fra omgivelserne omkring mig. Det kan være personer man tilbringer tid med, steder man besøger og behov man opdager ved forskellige produkter man bruger.

Mine designs: I mine designs stræber jeg efter, at det æstetiske og funktionelle går hånd i hånd med konstruktionen. Det er vigtigt, at alle detaljer har en mening for produktet. Ydermere skal produktet bidrage med noget - ikke blot være smukt, men det skal have funktion og give mening for brugeren.

Største drivkraft: At give brugeren en nemmere og smukkere hverdag. At man lige kan optimere den lille detaljer, der kan få hele produktet til at give så meget mere mening. Eller at finde detaljen, der kan give et produkt en anderledes konstruktion og udseende.

Design drøm: At designe produkter der giver mening. Det kan være alt fra et køkkenredskab, en knage til håndklædet til lampen og stolen.