DESIGNER - Trine Poulsen 

Trine Poulsen
Læs mere om Trine her
FORSALGET ER ÅBNET!

Den første serie af Trines reol, RAVALLI, er på vej igennem produktionen hos vores danske producent. Der er travlhed og derfor tør vi først at love levering d. 7. januar 2019. (vi håber vi kan levere før...) 

MEN vi giver dig hermed mulighed for at forudbestille RAVALLI med vores fødselsdagsrabat på hele 40% der er gældende frem til d. 21.11.2018.

NB: der trækkes naturligvis IKKE betaling før du har modtaget din reol!!!


Trines stilrene reol i egetræ leveres med hylder i limet egetræ, samt stålhylder fremstillet i 1 mm hulplade, lakeret i matsort finstruktur.
Som det ofte er kendetegnet med et design lanceret hos os, tilstræbes der et langtidsholdbart udtryk. Og med RAVALLI har du mulighed for at placere hylderne som du ønsker. Det giver en unik mulighed for at variere udtrykket, hvilket vi tror på bidrager til at RAVALLI vil være en del af din inderetning i rigtig mange år.

Reolen måler L:84 cm, D:32 cm, H:90 cm. Træhylderne måler: Stor: 78 x 32, Mellem: 40 x 32, Lille: 20 x 32 cm. Stålhylderne måler: Stor: 40 x 32, Lille: 20 x 32

5.495,00 DKK

Beskrivelse

Inspiration:

Trine Poulsens sans for valg af materialer og funktion forenes endnu engang på smukkeste vis med reolen RAVALLI.

”I min designproces af RAVALLI ønskede jeg at skabe et produkt som var mulig at personliggøre. Reolsystemet er opbygget af flytbare hylder i forskellige materialer, hvilket gør det nemt at indrette og tilpasse reolen efter dine yndlingsting, og derved gøre det muligt at skabe en personlig og levende reol”.