FRI FRAGT & RETUR

 

Vores historie

 

Ikke som alle de andre ...

DESIGNERS FIRST blev grundlagt i 2017. Visionen var dengang, som nu, at skabe en virksomhed hvor hvor designelskere kunne få adgang til unikke interiørprodukter, der helst ikke skal ligne alt det de andre har. Vejen til at fuldføre denne vision går via en række samarbejder med relativt uprøvede møbeldesignere, der alle har det til fælles at de "har noget på hjerte" - en historie at fortælle. At samarbejde med upcoming designere giver en fantastisk grobund for kreative og innovative løsninger, hvor håndværk og detaljesans mødes og skaber møbler vi godt tør sige overrasker, og skiller sig ud fra markedet.

Vi råder internt over tekniske kompetencer, idet stifterne af DESIGNERS FIRST er uddannede ingeniører med en del års erfaring indenfor produktudvikling og fremstilling. Samtidig har vi opbygget et stærkt team af fantastiske danske produktionsvirksomheder, der foruden at producere vores møbler, også bistår med kvalificeret sparring ift. valg af løsninger, materialer, processer m.m. 

 

Vi vil gerne tage ansvar ...

Med dansk produktion betaler vi en del mere for vores produkter end vi kunne have gjort. Men vi gør det, da vi gerne vil være med til at tage ansvar for at opnå de bedst mulige betingelser for mennesker og miljø - både nu og i fremtiden. De valg, vi træffer hver dag, har betydning og konsekvenser for jorden og de fremtidige generationer. Derfor er vi meget bevidste om hvem vi samarbejder med. Vi kender vores forsyningskæde og producenter rigtig godt, og ved de har samme holdning til at værne om miljøet som vi.

 

Velkommen

Velkommen til vores univers af nøje udvalgte designs, som vi med omhu selv har bragt hele vejen fra ide til færdigt produkt. Der er intet vi ikke selv har haft fingrene i, og det forpligter naturligvis.

Vi forsøger også at integrere en bæredygtig tankegang allerede i designfasen både, hvad angår møblets funktionalitet, men også holdbarheden. Et, møbel hos os skal kunne holde i flere generationer.

 

 

For yderligere info - kontakt

 

Anne-Mette Holm

Owner | Marketing & PR & Sales

DESIGNERS-FIRST | Nymøllevej 50 | DK-2800 Kgs. Lyngby

Phone: +45 25 63 72 72  

Mail: amh@designers-first.com

 

Mikkel Johansen

Owner | Engineer & Logistics & Sales

DESIGNERS-FIRST | Hjulmagervej 4A | DK-7100 Vejle

Phone: +45 42 36 26 51

Mail: mj@designers-first.com

 

Gert Jakobsen

Owner | Engineer & Manufacturing & Sales

DESIGNERS-FIRST | Hjulmagervej 4A | DK-7100 Vejle

Phone: +45 22 30 89 75

Mail: gj@designers-first.com