OM DESIGNERS FIRST

Velkommen til vores univers.

Et univers, hvor personlig dansk design og boliginspiration i øjenhøjde er omdrejningspunktet.

Hos DESIGNERS FIRST vil vi som de første hjælpe Danmarks nyeste og dygtigste designere frem og introducere dem på den store boligscene.

Tæppet gik allerede  i 1950’erne og 1960’erne, hvor danske designere som Arne Jacobsen og Hans J. Wegner stod midt i rampelyset med deres beundringsværdige designs. Kendetegnene var de nordiske, funktionelle og stilrene linjer kombineret med et godt og gedigent, dansk håndværk. I dag præsenterer vi dem som tidløse designikoner, og som en del af vores stolte designtradition.

Hos DESIGNERS FIRST værner vi om de samme værdier, når vi står i kulissen med nutidens designskitser og forvandler dem til et færdigt produkt. For Danmark har stadig nogle af de bedste møbel– og interiørdesignere. De skal hjælpes på vej, så de kreative skitser ikke forbliver på arbejdsbordet sammen med unødvendige spekulationer om produktion, logistik, salg, branding og markedsføring. Dem tager vi os af.

Med den enkelte designer som hovedperson bidrager DESIGNERS FIRST med ingeniørmæssige inputs uden at ændre på udtryk, æstetik og funktionalitet. Vi finder sammen de rette producenter, skærer fordyrende mellemled væk og bærer det nye, personlige design helt frem til kanten af scenen.

Udover at stå for kvalitet og en god service vil vi også hjælpe dig på vej med vores online magasin, hvor vores dygtige stylist, Sanne, løbende opdaterer dig med tidens trends og tendenser. Du vil også kunne læse spændende artikler om designerne, samt få tips og tricks til den rette indretning og valg af farver.

Scenen er sat. Velkommen til vores univers. Velkommen til DESIGNERS FIRST.

Mikkel Johansen & Gert Jakobsen