DESIGNERS FIRST er en ung dansk virksomhed, etableret med en vision om at bringe de lækreste interiørprodukter på markedet, designet af dygtige upcoming danske designere.
Virksomheden er etableret og drives fortsat af ingeniører, der i tæt samarbejde med uddannede upcoming møbeldesignere fra danske arkitektskoler, bringer ideer fra skitse til forbruger.
Vi giver alle møbelelskere med kærlighed for rene tidløse linier, et eksklusivt udvalg af bæredygtige danske designmøbler, produceret lige rundt om hjørnet.  

Hvorfor navnet DESIGNERS FIRST?
Vi har den helt grundlæggende filosofi, at designere, de kreative og visionære dygtige skabere af æstetiske linier, er ligeså interessante fortællere som musikere, kunstmalere, forfattere osv. 
Designere udtrykker blot deres fortællinger i fysiske produkter. Derfor synes vi det er helt på sin plads, at designerne på samme måde som førnævnte kunstnere, sættes i fokus, når et produkt lanceres.

Vi gør en dyd ud af at være tro mod designeren og dennes visioner for det enkelte design, når vi som ingeniører, bærer det fra skitse gennem udviklings- og konstruktionsprocessen.

Som navnet antyder, er det hos os, i så stor en udstrækning som muligt, DESIGNERNE FØRST. 

Æstetik funktionalitet...
Det er vigtigt for os at vores produkter, foruden at være æstetiske og dekorative, har en funktion i hverdagen.

Bæredygtighed i en ny kontekst...
Vi tænker naturligvis også miljø og bæredygtighed ind i de materialer, vi får vores produkter fremstillet i.
Det betyder bl.a. FSC-mærket træ og emballage, miljøcertificerede producenter etc.
Men vi tænker også bæredygtighed i en udvidet kontekst

Har et produkt fået sine linier og karakteristika fra en designer, der har cirklet om detaljerne i uger og ofte måneder før det overlades til os, er der en god chance for at det vil holde i udtryk mange år frem.

Herudover er det for os helt naturligt, at der over tid tilbydes nye dele til eksisterende produkter. Det kunne være en ny hynde til PAYA-bænken, der naturligvis kan købes løs. På den måde kan man som forbruger forny eller forlænge levetiden på de møbler man holder af.


Kontakt:

Anne-Mette Holm
Owner | Marketing & PR
DESIGNERS-FIRST | Nymøllevej 50 | DK-2800 Kgs. Lyngby
Phone: +45 25 63 72 72  
Mail: amh@designers-first.com

Mikkel Johansen

Owner | Engineer
DESIGNERS-FIRST A/S | Hjulmagervej 4A | DK-7100 Vejle
Phone: + 45 42 36 26 51
Mail: mj@designers-first.com

Gert Jakobsen

Owner | Engineer
DESIGNERS-FIRST A/S | Hjulmagervej 4A | DK-7100 Vejle
Phone: + 45 22 30 89 75 
Mail: gj@designers-first.com