Hvorfor navnet DESIGNERS FIRST?

Vi har den helt grundlæggende filosofi, at designere, de kreative og visionære dygtige skabere af æstetiske linier, er ligeså interessante fortællere som musikere, kunstmalere, forfattere osv. 
Designere udtrykker blot deres fortællinger i fysiske produkter.
Derfor synes vi det er helt på sin plads, at designerne på samme måde som førnævnte kunstnere, sættes i fokus, når et produkt lanceres.

Vi gør en dyd ud af at være tro mod designeren og dennes visioner for det enkelte design, når vi som ingeniører, bærer det fra skitse gennem udviklings- og konstruktionsprocessen.

Som navnet antyder, er det hos os, i så stor en udstrækning som muligt, DESIGNERNE FØRST. 


Æstetik uden funktion - ikke her...

Det er vigtigt for os at vores produkter, foruden at være æstetiske og dekorative, har en funktion.
Der er nok pynt i denne verden, og vi ønsker ikke at tilføre produkter der ikke samtidig dækker et funktionelt behov.


Made in Denmark.....

Vi har valgt at holde produktionen i Danmark. Det betyder at vores produkter har rejst kortest mulige vej, for at nå frem til dig. Det kan miljøet (og vi) rigtig godt lide.


Bæredygtighed i en ny kontekst...

Vi tænker naturligvis også miljø og bæredygtighed ind i de materialer, vi får vores produkter fremstillet i.
Det betyder bl.a. FSC-mærket træ og emballage, miljøcertificerede producenter etc.

Men vi tænker også bæredygtighed i en lidt anden kontekst.

Har et produkt fået sine linier og karakteristika fra en designer, der har cirklet om detaljerne i uger og ofte måneder før det overlades til os, er der en god chance for at det vil holde i udtryk mange år frem.

Herudover er det for os helt naturligt, at der over tid tilbydes nye dele til eksisterende produkter. Det kunne være en ny hynde til PAYA-bænken, der naturligvis kan købes løs. På den måde kan man som forbruger forny eller forlænge levetiden på de møbler man holder af.

Kald det vores lille oprør mod køb-og-smid-væk kulturen :-) 


Velkommen - og tak fordi du læste med.

/Gert Jakobsen
(medstifter af DESIGNERS FIRST)


 

Mikkel Johansen - Stifter af DESIGNERS FIRST.
Mikkel er uddannet produktionsingeniør og har erfaring med bl.a. produktion, kvalitetsstyring, indkøb og logistik fra flere store danske virksomheder som LEGO og Nilfisk A/S. Har været bosat og arbejdet 11 år i udlandet.


Gert Jakobsen - Stifter af DESIGNERS FIRST.
Gert er uddannet produktionsingeniør og har erfaring med udvikling og produktion bl.a. indenfor møbelindustrien. Har endvidere været ansvarlig for indkøb og logistik i flere store danske virksomheder som Caljan, Tajco og Nilfisk A/S. Har været bosat og arbejdet 3 år i udlandet.