TEAMET DER FÅR DET TIL AT SKESabine Appel - Designer 
Sabine er opvokset i Ribe og har uddannet sig til designer på VIA University College i Herning. Sabines favoritmateriale er metaller. Inspirationen kan komme fra omgivelserne, ord, billeder, et materiale eller et mønster. Det kan være ønsket om at skabe en funktion eller at forene form og funktion. Læs mere om Sabine her


Trine Poulsen - Designer
Trine er født og opvokset i smilets by, Århus,  og har uddannet sig til designer på VIA University College i Herning. Favoritmaterialerne er træ & stål, gerne i kombination. Trines inspiration kommer bl.a. fra arkitektur, ældre stilperioder, andre kulturer, natur og dagligdagens behov. Trine sværger til det ærlige design, der tåler dagens lys i alle vinkler. Læs mere om Trine her


Stella Graversen - Designer 
Stella er nordjyde, og bosat i den lille hyggelige by Stenild. Stella er ligesom Sabine og Trine uddannet designer på VIA University College i Herning. Favoritmaterialet er træ, og inspirationen er hverdagens behov og mennesker omkring hende Et design skal bidrage med noget. Og det er okay, at det er simpelt. Bare det er lækkert og funktionelt. Læs mere om Stella her

Malene Severinsen - Journalist,
Malene driver til dagligt konsulentvirksomheden Rumour Has It. Malene har nærmest fra den første dag været en utrolig værdifuld hjælp, både når der skulle laves PR planer, skrives artikler, vælges logo og meget andet. Hos Malene får vi altid en hudløs ærlig, kompetent og konstruktiv feedback på både stort og småt.


Mikkel Johansen - Medstifter af DESIGNERS FIRST.
Mikkel er uddannet produktionsingeniør og har erfaring med bl.a. produktion, kvalitetsstyring, indkøb og logistik fra flere store danske virksomheder som LEGO og Nilfisk A/S. Har været bosat og arbejdet 11 år i udlandet.


Gert Jakobsen - Medstifter af DESIGNERS FIRST.
Gert er uddannet produktionsingeniør og har erfaring med udvikling og produktion bl.a. indenfor møbelindustrien. Har endvidere været ansvarlig for indkøb og logistik i flere store danske virksomheder som Caljan, Tajco og Nilfisk A/S. Har været bosat og arbejdet 3 år i udlandet.


VELKOMMEN

Velkommen til vores univers.

Et univers, hvor personlig dansk design og boliginspiration i øjenhøjde er omdrejningspunktet.

Hos DESIGNERS FIRST vil vi som de første hjælpe Danmarks nyeste og dygtigste designere frem og introducere dem på den store boligscene.

Tæppet gik allerede  i 1950’erne og 1960’erne, hvor danske designere som Arne Jacobsen og Hans J. Wegner stod midt i rampelyset med deres beundringsværdige designs. Kendetegnene var de nordiske, funktionelle og stilrene linjer kombineret med et godt og gedigent, dansk håndværk. I dag præsenterer vi dem som tidløse designikoner, og som en del af vores stolte designtradition.

Hos DESIGNERS FIRST værner vi om de samme værdier, når vi står i kulissen med nutidens designskitser og forvandler dem til et færdigt produkt. For Danmark har stadig nogle af de bedste møbel– og interiørdesignere. De skal hjælpes på vej, så de kreative skitser ikke forbliver på arbejdsbordet sammen med unødvendige spekulationer om produktion, logistik, salg, branding og markedsføring. Dem tager vi os af.

Med den enkelte designer som hovedperson bidrager DESIGNERS FIRST med ingeniørmæssige inputs uden at ændre på udtryk, æstetik og funktionalitet. Vi finder sammen de rette producenter, skærer fordyrende mellemled væk og bærer det nye, personlige design helt frem til kanten af scenen.

Udover at stå for kvalitet og en god service vil vi også hjælpe dig på vej med vores online magasin, hvor vores dygtige stylist, Sanne, løbende opdaterer dig med tidens trends og tendenser. Du vil også kunne læse spændende artikler om designerne, samt få tips og tricks til den rette indretning og valg af farver.

Scenen er sat. Velkommen til vores univers. Velkommen til DESIGNERS FIRST.