Hvor er Stella?

24-09-2018

Blogindlæg af Gert Jakobsen, medstifter af DESIGNERS FIRST

Vores messestand 


Hvor er Stella?


August bød på 4 dages messe (Formland) i Herning. 

Det er en såkaldt "fagmesse", fordi den på besøgssiden er forbeholdt fagfolk. Dvs. indkøbere, forhandlere, leverandører m.m. Det er bl.a. her, indkøbere fra butikker og kæder kan spotte nye brands og eventuelt skabe kontakt.
Men også pressen møder talstærkt op. Ikke TV2-nyhederne eller DR-søndag, men den del af pressen, der beskæftiger sig med design, boligtrends og indretning.

Det var første gang, DESIGNERS FIRST var på messe som udstiller. Vi tænkte, at det kunne være en fin måde at få gjort opmærksom på os selv.


Og opmærksomhed fik vi.....
Allerede fra morgenstunden på åbningsdagen stod et par journalister og en fotograf fra Herning Folkeblad på vores stand. De efterlyste Stella Graversen, en af vores 3 dygtige designere. Herning Folkeblad har for nogle år siden bragt et portræt af Stella, da hun lige var blevet færdiguddannet designer. Og nu ville det give rigtig god mening med en opfølgning og lidt fortælling om samarbejdet med DESIGNERS FIRST. Og vi var naturligvis HELT enige!

Stella sad dog fast i trafikken og nåede desværre ikke frem, før andre opgaver kaldte på vores gæster. Heldigvis var vores to øvrige designere, Sabine og Trine, begge til stede, og delte rundhåndet ud af deres historier. Og vi fik selvfølgelig også fortalt lidt om DESIGNERS FIRST. 

Resultatet kan læses i et eksklusivt tillæg til Herning Folkeblad i slutningen af oktober. Vi glæder os og skal nok dele så meget vi må, her på bloggen.

Mere opmærksomhed....
Den positive opmærksomhed sluttede dog ikke her.

På Formland er der hvert år udvalgt 10 dygtige eksperter fra ind- og udland, der får til opgave, blandt alle ca. 500 udstillere, at spotte det mest spændende og lovende, der rører sig indenfor design og interiør. Og de nøje udvalgte designs udstilles i et område, der meget passende kaldes SELECTED BY. 

Unødvendigt at sige, at vi naturligvis er stolte af at have fået udvalgt hele 2 designs fra vores stadig beskedne pallette. Både Trines PAYA bænk og Sabines SPACE TABLE blev valgt og udlånt til området. PAYA blev valgt af trendforsker & indretningsstylist Rikke Skytte og SPACE TABLE af Eckmann Studio.

1000 tak til begge for (efter vores mening) fortjent anerkendelse og ros til vores dygtige designere!

Næste gang vi står på messe, er det målrettet alle der elsker lækkert interiør - ligesom os. Det er forbugermessen, BOLIG, MAD & DESIGN, der afholdes i Odense Congress Center d. 26-28 Oktober. Håber vi ses? - Vi har en hel del fribilletter, der uddeles efter først til mølle. Er du interesseret, så skriv til mig på gj@designers-first.com 

Tak fordi du læste med....

/Gert

(Del meget gerne din mening/kommentar nederst på siden…..)

Trine fotograferes af Herning Folkeblad

SPACE TABLE i salsa-rød - valgt af Eckmann Studio

PAYA med textil-hynde - valgt af Rikke Skytte.
SPACE TABLE smokey blue - udlånt til House of Freakebana

Tilføj en kommentar* Påkrævede felter