Giver det mening?

28-09-2018

Artikel til magasinet TENDENS BOLIG, udgivet af Berlingske Media


Giver det overhovedet mening?

- og hvad mener vi egentlig med et personligt dansk design? 


Til magsinet TENDENS BOLIG, har Berlingske Media med hjælp fra medstifter af DESIGNERS FIRST, Gert Jakobsen, på en fin måde beskrevet visionen og hvordan den efterleves i dagligdagen hos Danmarks nye designvirksomhed.

Læs artiklen herunder...

-

Dansk design med personlighed 

DESIGNERS FIRST er et kreativt univers af småmøbler og accessories, og navnet kunne ikke være mere rammende. DESIGNERS FIRST beskriver nemlig kort og enkelt visionen.

Når et nyt design lanceres, er det hele startet hos designeren med dennes idéer og kreativitet. Funktionalitet, former, finesser og det æstetiske udtryk kan udelukkende føres tilbage til den enkelte designer, og det sikrer et personligt udtryk til hvert design. 
"Vi blander os ikke. Design er i vores optik ikke en bestillingsopgave, men derimod en kreativ proces, der udspringer af designerens personlige fortælling. Fordi vi tror på, at passion og kvalitet, også i designprocessen, følges ad," siger Gert Jakobsen.

Det gode håndværk
DESIGNERS FIRST er baseret på et unikt samarbejde mellem virksomheden og designerne. "Hos DESIGNERS FIRST er det ikke kun os der udvælger de designere vi tror på. Designerne vælger også os, fordi de tror på, at vi kan løfte deres talent ud i verden. Og det er vi stolte af," siger han og tilføjer: "De ved, vi værner om håndværket og den gode kvalitet. At vi sammen skaber et produkt, der holder i både udtryk og brug."

Et design kan være undervejs i mange måneder, før designeren slipper det, hvorefter virksomheden tager over og sætter det i produktion. Når produktet er klar til lancering er designeren tilbage i centrum. "Det er helt naturligt at et design lanceres i designerens navn, da resultatet altid er et meget personligt design med en fortælling. Designerens fortælling - ikke virksomhedens."

Den korte vej fra designer til forbruger
Ved at skære alle unødvendige mellemled væk har virksomheden skabt den kortest mulige vej fra designer til forbruger. 
"Vores forretning er født som webshop. På den måde kan vi tilbyde vores kunder størst mulig værdi for pengene. Vi ved nemlig at vores kunder sætter pris på personligt design i høj kvalitet, til en fair pris," siger Gert Jakobsen


Kom tættere på
DESIGNERS FIRST er ikke bare en webshop,men et univers. Her får du løbende indblik i hvad der rører sig, og du kommer helt tæt på designerne og de øvrige personer, der enten direkte eller indirekte, udgør DESIGNERS FIRST.


Kommentarer

Hanne

Enig, det giver rigtig god mening. Tak for kigget indenfor.

Lisbeth Guldberg Bang

Et super inspirerende indlæg, som i DEN GRAD giver mening...
Det er fedt med en blog, hvor man kan fordybe sig noget mere i jeres skønne univers!

Tilføj en kommentar* Påkrævede felter