Borde

SPACE TABLE sæt af 2 borde ZERO®
SPACE TABLE sæt af 2 borde ZERO®

Sæt af stort og lille bord - vælg farve og højde

SPACE TABLE sæt af 2 borde MDF
SPACE TABLE sæt af 2 borde MDF

Sæt af stort og lille bord - vælg farve og højde

sidebord sofabord coffee table bord
SPACE TABLE - p2

MDF linoleum, Pebble (lysgrå), fås i flere størrelser

SPACE TABLE - o2
SPACE TABLE - o2

MDF linoleum, Olive, fås i flere størrelser

sidebord sofabord coffee table bord
SPACE TABLE - c2

MDF linoleum, Charcoal (kul), fås i flere størrelser

sidebord sofabord coffee table bord
SPACE TABLE - s2

ZERO kompakt, Sort, fås i flere størrelser

SPACE TABLE - b2
SPACE TABLE - b2

ZERO kompakt, Beige, fås i flere størrelser

SPACE TABLE – farver
SPACE TABLE – farver

Ønske om en særlig farve? - giv os et ring
Borde i dansk design til din bolig

Vi fører et udvalg af borde i lækkert dansk design og skønne materialer. Uanset om du leder efter et sofabord, sidebord eller indsatsbord, finder du det her.


Personlig indretning

I den personlige indretning kan såvel et sofabord som et sidebord gøre stor forskel. Det er tilmed et møbel med høj funktionalitet og brugsglæde. I vores udvalg af borde er kvalitet og funktionalitet i højsæde, således du får et tidløst møbel, der opfylder dagligdagens behov, men samtidig tilfører hjemmet personlighed.


Designer-borde

Inden vores borde rammer webshoppen, er der gået timer og dage forud, hvor vores designere har tegnet, tegnet lidt mere, lavet prototyper, set på materialer og så tegnet igen. Når bordet endelig kommer i produktion, emmer resultatet af kvalitet, passion og design, der tilfører dit hjem tidløs elegance og personlighed.


Unikke materialer

Et bord skal holde til dagligdagen og er ofte det møbel, der samler rummet – uanset om du skal bruge et sofabord, sidebord eller indsatsbord. Det stiller krav til såvel design som funktionalitet. Derfor kan du i et valg af vores borde være sikker på, at vi har gjort os umage med såvel det unikke design som valget af materialer.


Tidløs klassiker

Hos DESIGNERS FIRST mener vi, at en møbelinvestering godt må holde lidt længere end til næste sæson – både i udtryk og kvalitet. Derfor er de borde, du finder i vores webshop, alle produceret efter højest mulige standard. Skandinavisk design er ikke uden grund ekstremt populært, og når du iagttager de rene linjer, vores designere har formået at ramme, ser du, hvorfor vi godt tør kalde vores design for morgendagens klassikere.