Møbler

SPACE TABLE sæt af 2 borde ZERO®
SPACE TABLE sæt af 2 borde ZERO®

Sæt af stort og lille bord - vælg farve og højde

SPACE TABLE sæt af 2 borde MDF
SPACE TABLE sæt af 2 borde MDF

Sæt af stort og lille bord - vælg farve og højde

sidebord sofabord coffee table bord
SPACE TABLE - p2

MDF linoleum, Pebble (lysgrå), fås i flere størrelser

SPACE TABLE - o2
SPACE TABLE - o2

MDF linoleum, Olive, fås i flere størrelser

sidebord sofabord coffee table bord
SPACE TABLE - c2

MDF linoleum, Charcoal (kul), fås i flere størrelser

sidebord sofabord coffee table bord
SPACE TABLE - s2

ZERO kompakt, Sort, fås i flere størrelser

SPACE TABLE - b2
SPACE TABLE - b2

ZERO kompakt, Beige, fås i flere størrelser

Bænk bench egetræ oak møbler
PAYA - bænk, egetræ

FÅ STK. PÅ LAGER!!! - Mål, L:95 cm, D:35 cm, H:49 cm, inkl. sort hyndeModerne møbler i dansk design til din bolig

I vores shop finder du et spændende udvalg af moderne møbler og interiør til din bolig. Det er dansk design, du kun finder online i webshoppen hos DESIGNERS FIRST.

Skandinavisk design

Når vores designere tegner de første skitser til et nyt møbel, er de ofte inspireret af den skandinaviske designarv, der sikrer dig tidløse møbler, der står distancen i både materialer og udtryk.


Kvalitet

De sætter funktionaliteten i centrum, og de er kompromisløse, når det kommer til kvaliteten af møbler. De følger deres designs helt til dørs, og de er ikke tilfredse, før alle aspekter af produktet er kommet i mål med højest mulige kvalitet – uanset om det gælder samlinger, valg af skruer eller de materialer, vi producerer i.


Det personlige hjem

De møbler, du finder online i vores webshop, passer til den moderne bolig, men giver også mulighed for at sætte dit helt personlige præg på indretningen. Til hvert møbel knytter sig ligeledes en personlig fortælling fra designerne, og de deler gerne ud af deres egne idéer til boligindretning. Uanset om det er sofaborde, sideborde, bænke eller måske lækkert boliginteriør, du søger, så står der passionerede designere og håndværkere bag.


Træ og metal

Vi bruger lang tid på at finde de bedste materialer, og det er ingen hemmelighed, at møbler i træ og metal kan noget særligt – både i udtryk og funktionalitet. Men vi bruger også meget tid på at finde og afprøve helt nye materialer til vores møbler, der overrasker i såvel udtryk som anvendelighed. Eksempler herpå kan du blandt andet finde i vores udvalg af sofa- og sideborde.

-


Borde i dansk design til din bolig

Vi fører et stort udvalg af borde i lækkert dansk design og skønne materialer. Uanset om du leder efter et sofabord, sidebord eller indsatsbord, finder du det her.


Personlig indretning

I den personlige indretning kan såvel et sofabord som et sidebord gøre stor forskel. Det er tilmed et møbel med høj funktionalitet og brugsglæde. I vores udvalg af borde er kvalitet og funktionalitet i højsæde, således du får et tidløst møbel, der opfylder dagligdagens behov, men samtidig tilfører hjemmet personlighed.


Designer-borde

Inden vores borde rammer webshoppen, er der gået timer og dage forud, hvor vores designere har tegnet, tegnet lidt mere, lavet prototyper, set på materialer og så tegnet igen. Når bordet endelig kommer i produktion, emmer resultatet af kvalitet, passion og design, der tilfører dit hjem tidløs elegance og personlighed.


Unikke materialer

Et bord skal holde til dagligdagen og er ofte det møbel, der samler rummet – uanset om du skal bruge et sofabord, sidebord eller indsatsbord. Det stiller krav til såvel design som funktionalitet. Derfor kan du i et valg af vores borde være sikker på, at vi har gjort os umage med såvel det unikke design som valget af materialer.


Tidløs klassiker

Hos DESIGNERS FIRST mener vi, at en møbelinvestering godt må holde lidt længere end til næste sæson – både i udtryk og kvalitet. Derfor er de borde, du finder i vores webshop, alle produceret efter højest mulige standard. Skandinavisk design er ikke uden grund ekstremt populært, og når du iagttager de rene linjer, vores designere har formået at ramme, ser du, hvorfor vi godt tør kalde vores design for morgendagens klassikere.

-


Bænke i dansk design, som giver funktionalitet og personlighed til din bolig

En bænk tilfører det moderne hjem funktionalitet og giver din indretning personlighed. Uanset om du har brug for en entrébænk eller leder efter en smuk egetræsbænk til f.eks. soveværelset.


Egetræ

Et af de materialer, vores designere er vilde med, er egetræ. Dette smukke, stærke træ er for os næsten indbegrebet af skandinavisk design – både i farve og udtryk. Det bliver kun smukkere med tiden og kan tilføre ethvert rum varme og hygge. Derfor var netop egetræ det naturlige valg til vores skønne og stilrene bænk, der kan bruges overalt i hjemmet. Det er nemt at indrette med en bænk, og den tilfører hjemmet såvel funktionalitet som æstetik.


Stilren bænk

Det er heldigvis en svunden tid, da man betragtede en bænk som blot et entré- eller køkkenmøbel. I dag har bænken fundet vej til alle rum i hjemmet og bidrager til den personlige indretning med et utal af muligheder. Vores designere har tegnet en fantastisk stilren bænk, der i materialer og udførelse, er et møbel, der kan følge dig i mange år – uanset hvor mange opgaver i hjemmet, du giver den.


Funktionelt design

Uanset hvor stort eller småt, du bor, så kan en bænk opfylde dit behov for såvel funktionalitet som ønsket om personlig indretning og opbevaring. Bænken kan bruges i alle rum og inviterer til, at du leger med både udtryk og funktion. Den kan tillige fungere som smuk og funktionel opbevaring, uanset om det er dine sko eller æsker med hue, vanter, tørklæder eller kasser med legetøj, der mangler et sted at bo. Savner du inspiration til indretningsmuligheder af bænke, så kig forbi DESIGNERS FIRST på Instagram eller Facebook.