LINE - sort med hylde i egefinér

Hylden i egetræsfinér til denne LINE findes i længderne 40, 50 og 60 cm.
895,00DKK
KAMPAGNE - 20% RABAT v. KØB AF 2 STK. (fratrækkes ved kassen - kan ikke kombineres med anden rabat)

Leveringstid: 4 - 7 hverdage

895,00DKK

LINE - sort med hylde i egefinér

Designer : Anna Karnov & Clara Mahler
Størrelse : L: 60/50/40 cm, D: 16 cm
Farve : Sort mat finstruktur & Egefinér
Material : Stål/Egfinér
Vægt : 2 kg

PRODUKTBESKRIVELSE 

LINE består af en funktionel opbevaringsbox der monteres på væggen, samt en MDF/egefinér svævehylde, der let fikseres på boxen. Hylden kan frit orienteres til enten højre eller venstre.

Svævehylden kan hænge frit på LINE boxen, men ønsker du at opbevare tungere ting på hylden anbefaler vi at montere den medfølgende diskrete understøtning.

LINE box er fremstilet i metal og måler 12x12x12 cm. (leveres inkl. skruer til montering).
LINE svævehylde fås i længderne 40, 50 og 60 cm, alle i tykkelsen 1,3 cm og med en dybde på 16 cm. Hylden leveres UBEHANDLET, hvilket giver dig mulighed for at olie- eller sæbebehandle hylden, hvis du ønsker det.

 

Anna Karnov & Clara Mahler

Anna Karnov og Clara Mahler har siden 2019 drevet fælles designstudio med base i Århus. Begge har dog før den fælles tid designet for anerkendte danske møbelbrands.

Anna har en Bachelor- og Kandidatuddannelse i møbeldesign fra Arkitektskolen Århus, og Clara en Bachelor i Arts & Industrial design fra Designskolen i Kolding. 

Inspirationen opstår i mødet mellem traditionelt håndværk og moderne produktionsmetoder, materialers taktilitet og egenskaber.

Vores designs tager udgangspunkt i produkter der skaber stor værdi for brugeren, bæredygtige produkter med lang levetid, tidløst frem for tidstypisk og produkter som kan følge brugeren i flere livsfaser. 

Største drivkraft er det enestående der opstår i et samarbejde, hvor 1 + 1 giver 3. Når man er to der supplerer og udfordrer hinanden med vidensdeling og nysgerrighed, skabes rammerne for en spændende designudvikling og -modning. I samarbejdet er det enormt vigtigt for os at have det sjovt, at hygge os og nørde med processen og detaljerne, hvilket ender ud i grundige produkter vi begge kan stå inde for.

Vi drømmer om at designe funktionelle produkter af høj kvalitet med holdbar æstetik, som står i kommende generationers hjem og som bærer på aftryk fra flere livshistorier.