NYHED!!

DESIGNER - Karnov & Mahler 

KarnovMahler
Læs mere om Anna og Clara her

LINE er vores nyeste design fra designduoen Anna Karnov & Clara Mahler.

LINE består af en funktionel opbevaringsbox der monteres på væggen, samt en MDF/egefinér hylde, der let fikseres på boxen. Hylden kan frit orienteres til enten højre eller venstre.

Hylden kan hænge frit på LINE boxen, nærmest svævende, men ønsker du at opbevare tungere ting (max 5 kg) på hylden anbefaler vi at montere den medfølgende diskrete understøtning.

LINE box er fremstilet i metal og måler 12x12x12 cm. (leveres inkl. skruer til montering).
LINE hylde fås i længderne 40, 50 og 60 cm, alle i tykkelsen 1,3 cm og med en dybde på 16 cm. Hylden leveres UBEHANDLET, hvilket betyder at du har mulighed for at give den præcis den oliebehandling/-glød der passer hjemme hos dig.

Pris fra 795,- kr

LEVERINGSTID: 3 - 5 hverdage

Tilmeld dig vores nyhedsbrev HER og spar 10% på dit næste køb.
1 x Hvid - LINE box   +0,00 DKK

* Påkrævede felter

Ned til: 795,00 DKK

Pris som konfigureret: 795,00 DKK

Beskrivelse

Designerne Anna & Clara om LINE:

"LINE er en minimal og praktisk hylde med opbevaring, der har et visuelt svævende udtryk og udfordrer beskuerens opfattelse af balance. Der er stor fleksibilitet i funktionen, da pladen kan flippes og dermed ændre retning efter behov. Det er op til brugeren at definere funktionen på LINE, der nemt kan ændres i takt med at behovet ændrer sig - til den lille entre, til væggen med planter, til krydderierne i køkkenet og til skriveredskaberne på kontoret. - Hvor vil du placere din linje?"