KundeanmeldelserJanne - DK
Jeg har købt de hvide Grab Candle Holders, og satte sorte stearinlys i. Da de begyndte at rende ned af lysestagen blev jeg noget bekymret for, om jeg ville få det af igen. Det var INTET problem, så stort plus for at lysestageren er lavet i et materiale der kan holde til det. Produktet var pænt pakket ind ved modtagelse. Jeg synes personligt at det betyder alverden hvordan en pakke bliver modtaget, det er jo det første indtryk vi får af produktet som kunde.

Lisa - NO
Da fikk jeg omsider hentet pakken på fredagen, så alt er i orden Jeg er strålende fornøyd med de flotte bordene! Og så vi jeg bare si at jeg er så fornøyd med servicen fra dere. Det er ikke deres feil at det har vært problemer med GLS, og dere har virkelig stått på for å ordne opp. Setter veldig pris på all oppfølging og alle tilbakemeldings-mailer, og god kommunikasjon! Ikke mange firmaer som er så behjelpelig som dere. Så tusen takk for det! Jeg kommer til å anbefale dere til mine venner, og det er definitivt ikke siste gang jeg handler hos dere.


Jennifer - USA
Lovely pieces. Good craftsmanship. Great Style.

Maj-Britt - DK
Smukt håndværk, der nu pynter i vores hjem.. Hurtig kundecervice samt levering.


Julie - USA
Just put up my black GRAB candle holder and it looks absolutely great. The quality is far superior than any other I have seen so far, love the simple look of it. Highly recommend!


Gitte - DK
Har fået mine nye sofaborde i dag, og jeg er vildt imponeret over kvaliteten. Har købt bordene med zero kompakt pladen, og jeg har aldrig rørt ved en så lækker bordplade før. Og det bedste er at man ikke får fedtede fingre på bordet selvom man rører ved det hele tiden :-)


Hanne - DK
Jeg købte Paya bænken for nogle uger siden, og bliver bare mere og mere glad for den. Den er så smuk og kvaliteten er helt i top. Tak til Designers First for hurtig service da GLS havde ødelagt den første bænk.

Sanne - DK
Tusind tak. Jeg er så glad for bænken. Den er helt perfekt. Også tak for lysestage og ualmindelig god service. Har I trustpilot? Jeg vil meget gerne skrive en anmeldelse.


Lisbeth - DK
"Den smukkeste ting du har fået i vores hjem- bortset fra mig", sagde min datter på 16 år :-) 
Det er store ord, når der er fyldt godt op af møbler fra AJ, Wegner, Eames m.fl.
Trine Poulsen har med PAYA bænken formået at skabe et moderne og samtidig tidsløst møbel, som oser af luksus og kvalitet. Designers First får en ekstra stjerne for behagelig dialog og personlig levering. Bestemt et firma og designere som er værd at holde øje med...

Lene - DK
Vi har fået den flotteste og meget elegante hylde fra Designers First. Let at bestille på nettet og kom få dage efter.


Mathilde - DK
Jeg er utrolig glad for mit nye SPACE Table af designer Sabine Appel. 
Det enkle, stilrene design er meget tilfredsstillende og jeg er imponeret over den lækre overflade, der gør bordet let at bruge og let at rengøre.
Levering inden for 1 uge og med fin vejledning til hvordan bordet samles.