SILHOUETTE LUWAN - hvid boghylde

Hvid, L: 67 cm, H: 28 cm, D: 22 cm
1.395,00 DKK

Leveringstid: 4 - 8 hverdage

1.395,00 DKK

SILHOUETTE LUWAN - hvid boghylde

Designer : Sabine Appel
Størrelse : L: 67 cm, H: 28 cm, D: 22 cm
Farve : Hvid mat finstruktur
Material : Aluminium
Vægt : 3 kg

PRODUKTBESKRIVELSE

Unik boghylde fremstillet i 2 mm aluminium, hvilket giver en lav vægt og sikker montering på væggen. Med hylden leveres skruer, værktøj og skabelon til ophæng.

 

Inspiration:

Shanghai er for designer Sabine Appel atter byttet ud med barndommens Sønderjylland, men ideen til Shanghai Silhouette opstod i storbyens mange fortællinger.
”Jeg sad i vores lejlighed og kiggede på alle de fortællinger, der udspillede sig i skyskraberne omkring os. Så mange forskellige historier ovenpå hinanden”
Observationen resulterede i boghylden med plads til individualitet.
”Den appellerer til folks kreativitet, idet den giver plads til at forme og kreere din egen fortælling”
Når lyset kaster hyldens skygge ind på væggen, leder konturerne måske tankerne hen på Shanghais skyline.

Navn: Sabine Appel (f. 1986)

Fødeby: Ribe

Favorit materiale: Metaller

Min inspiration: Alt. Især mine omgivelser. Det kan være et ord, et billede, et materiale, et mønster. Det kan være ønsket om at skabe en funktion eller at forene form og funktion.

Mit design: Jeg elsker det modulære design. Det modulære kan noget, da det appellerer til den kreativitet, vi alle har gemt i os. Det modulære design giver os mulighed for selv at skabe et udtryk eller tilpasse funktionen til individuelle behov.

Boghylde

Boghylde der ikke ligner alle de andre boghylder. Denne unikke designerhylde forener funktionalitet og æstetik på fineste vis. Se også vores andre boghylder.