DESIGNER - Sabine Appel

 Sabine Appel
Læs mere om Sabine her


HVID HYLDE

EDGE er hylden hvor der både er plads nok, og samtidig et enkelt og diskret ophæng. Her er ingen store beslag eller bøjler. 
Hylden er fremstillet i 2 mm stål, og pulvercoated i en lækker mat struktur. På trods af sit meget enkle og minimalistiske udtryk, bærer EDGE uden problemer op til 10 kg. EDGE leveres med skruer i samme farve som hylden, hvilket fuldender æstetikken på væggen.

Tilbehør:

Supplér din EDGE med EDGE TRAY, der giver mulighed for at ændre udtryk og tilføje nye funktioner.
  
Hvid hylde, produceret i Danmark.

EDGE findes i følgende 3 størrelser:
Længde: 40 cm / 50 cm / 60   -   Dybde: 20 cm 

PÅ LAGER - ca. 2-3 dages leveringstid


* Påkrævede felter

Ned til: 395,00 DKK

Pris som konfigureret: 395,00 DKK

Beskrivelse


- eller -


Designer, Sabine Appel om EDGE:

EDGE er resultatet af min fascination af magnetisme og de muligheder den skaber. Ideen til hylden er opstået udfra et ønske om, at udnytte pladsen helt ud til kanten, og samtidig skabe en hylde der kan rumme de fleste behov.

Vores forskellige boligformer og indretningsstil, samt vores ønske om løbende at ændre udtryk, betyder at vi stiller større krav til vores møbler. Fleksibiliteten og mulighederne for selv at skabe, ændre og lege med udtrykket, har derfor igen været omdrejningspunktet i designet af EDGE.

For EDGE kan netop ændre udtryk og funktion efter behov. Den rummer et legende udtryk, der skaber både grafiske og skulpturelle opbevaringsløsninger.

EDGE leger med magnetismen på den horisontale flade, hvilket giver muligheder for at forlænge hylden og skabe mere plads.

Kontrasten i udtrykket skabes af et miks af træ og metal. 

EDGE kan bruges i alle husets rum.

Hvid hylde. Hvid hylde metal. Hvid væghylde.

Specifikationer

Color Black