DESIGNER - Stella Graversen 

Stella Graversen
Læs mere om Stella her
BESIDE's top og bund er fremstillet i det eksklusive og ultra stærke ZERO kompakt laminat, der udover et elegant mat look, udmærker sig ved at være utrolig rengøringsvenlig. Skuffen er fremstillet i MDF og egefinér.

Se mere om ZERO materialet her 

BESIDE findes i flere farver.
OBS:
UDSOLGT
 

2.095,00 DKK

Beskrivelse

Funktionalitet og æstetik når det er bedst. 
Denne nyskabende opbevaringsløsning kan anvendes i alle boligens rum, og gør det muligt at kombinere en smuk hylde med en skuffe til at gemme de små ting lidt væk. Skuffen er enestående idet den kan åbnes helt op, så du får det fulde overblik.
Brug evt. BESIDE som væghængt sengebord, væghængt sidebord ved yndlingsstolen i stuen, til nøglerne i entreen, til mobil og lader i køkkenet. Kun fantasien sætter grænser.

Stella om BESIDE:

”Har du også undret dig over dimsedutters evne til at gemme sig allerbagerst i skuffen? Det har jeg, og sådan opstod ideen til Beside. Besides konstruktion gør det muligt at åbne skuffen helt op, så du får det fulde overblik. ,” forklarer hun.

”Materialerne er nøje udvalgt for at give dette design et udtryk, der gør det brugbart i alle hjemmets rum.”

Specifikationer

Color Black
Designer Stella Graversen
Detaljer Fremstillet med en top- og bundplade i ZERO Sort kompakt og skuffe i MDF med eg naturfiner. Ophængs beslag i 4 mm sort anodiseret aluminium
Dimensioner L:35 cm, D:22 cm, H:11 cm