Vilkår & handelsbetingelser

Generelle firma oplysninger

DESIGNERS FIRST

Hjulmagervej 4A

DK - 7100 Vejle

Mail: info@designers-first.com

Telefon: +45 22 30 89 75

CVR. nr. 43 71 84 87

 

 

-

Fortrydelse af køb/returnering

Du har altid 30 dages fortrydelsesret på ubrugte varer, når du handler hos os, og fortrydelsesfristen løber fra den dag du modtager din vare.

Hvis du indenfor de første 30 dage ønsker at fortryde handlen, skal du kontakte os på info@designers-first.com med meddelelse om ordrenummer, og at købet er fortrudt. Herefter sender vi dig en QR kode (GLS) der skal anvendes ved returnering. Husk at det er dit ansvar at returvaren pakkes forsvarligt i den originale emballage. Pakken indleveres i en af GLS’ pakkeshops.

Din andel af returomkostningerne til fragt og administration vil, såfremt varen er som ny (dvs. ikke har nogen værdiforringelse) og er returneret i original emballage, være 0,- kr.

For at du kan gøre brug af returretten og få refunderet den fulde købspris, skal varen være intakt og i samme stand, som da du modtog den. Du må naturligvis gerne pakke varen ud. Læs i afsnittet herunder om retningslinjer for refundering af købsbeløb.

OBS: Du kan ikke fortryde et køb ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Afhentes en købt vare ikke i GLS pakkeshop, vil alle omkostninger forbundet med at hjemtage varen blive fratrukket et eventuel beløb til refundering.

 

Refundering

Når vi modtager en vare retur, vil vores kvalitetsafdeling undersøge, om varen har lidt nogen form for værdiforringelse. Er varens gensalgspris reduceret grundet tydelige brugsspor, vil du ikke opnå fuld refundering. Enhver form for brugsspor vil ved undersøgelse blive dokumenteret i form af billeder.

Refundering ved fortrydelse af køb vil følge nedenstående guideline.

  1. Ingen værdiforringelse (som ny) = fuld købesum retur
  2. Begrænset værdiforringelse = 75 % af købesum retur
  3. Betydelig værdiforringelse = 25 % af købesum retur

 

Levering

Når du bestiller et produkt hos DESIGNERS FIRST A/S, kan leveringstiden variere. Da vi er lagerførende på de fleste produkter, vil vi oftest levere indenfor 4-8 hverdage. Skulle vi ikke være i stand til dette, vil vi hurtigst muligt oplyse dig om den forventede leveringsdato.

Vi gør opmærksom på, at der ved forudbestilling af nye lanceringer må påregnes ekstra leveringstid. Det vil i så fald fremgå, inden du afgiver din bestilling.

Transportskade

Vores produkter er forsvarligt indpakket i en solid emballage samt forsendelseskasse. Skulle forsendelseskassen mod forventning bære synlige tegn på en skade eller defekt, beder vi dig tage billeder af skaden.

FØR produktet pakkes ud, og der konstateres synlig skade på selve produktet, bedes du

Hurtigst muligt sende os reklamation indeholdende billeder af skader på både emballage og produkt, inden produktet returneres. Reklamation sendes til info@designers-first.com.

Vær endvidere opmærksom på, at GLS’ regler vedr. pakkepost er gældende for din forsendelse. GLS Handelsbetingelser

 

Reklamation

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Oplever du mod forventning en produktionsfejl på dit produkt, bedes du sende en mail til info@designers-first.com. I mailen beder vi dig oplyse følgende, så vi kan behandle din henvendelse bedst og hurtigst muligt (vi tilstræber at behandle din reklamation indenfor 3 hverdage):

  • Dit ordrenummer
  • Vedhæft 3-5 billeder. Nærbilleder af fejlen samt overbliksbilleder
  • Beskrivelse af problemet samt hvornår det er opstået

 

Vi yder 6 måneders fuld garanti. Garantien omfatter dog ikke:

  • Almindelig slitage
  • Forhold der skyldes manglende eller forkert vedligeholdelse
  • Montering og opstilling der ikke harmonerer med det anviste
  • Afsmitning fra andre genstande herunder bl.a. pletter fra fødevarer, væsker og lignende Ikke tiltænkt anvendelse af produktet.

Reklamation over fejl og mangler, der bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen efter modtagelse, skal meddeles DESIGNERS FIRST A/S senest 10 hverdage efter modtagelse via e-mail på info@designers-first.com. Er her tale om en gave, regnes de 10 hverdage fra det tidspunkt, hvor produktet pakkes ud.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. +45 42 45 44 00 eller via e-mail: info@designers-first.com.

 

Bemærk: Ved B2B (Business to business) handel vil købet ikke være omfattet af reklamationsretten og købeloven, medmindre andet er aftalt.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå handelsaftale med DESIGNERS FIRST A/S har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, Adresse, Telefonnummer og E-mail.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere din bestilling til dig. Personoplysninger afgivet af dig ved køb af en vare, registreres hos designers-first.com og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige hos DESIGNERS FIRST A/S er Mikkel Johansen.

Der videregives ikke oplysninger til tredjepart, som ikke er 100% kontrolleret af DESIGNERS FIRST A/S.

Som registreret hos www.designers-first.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til www.designers-first.dk via e-mail: info@designers-first.com.