Vilkår & handelsbetingelser


Nemt og bekvemt

Hos DESIGNERS FIRST A/S skal det være nemt og bekvemt at være kunde. Derfor bør følgende resumé af de fulde handelsbetingelser fremhæves:

a) Gratis levering - alle priser i vores webshop er inklusiv levering indenfor EU

b) Udvidet returret - vi giver altid 30 dages fuld returret

c) Nem returnering - forudbetalt returlabel medfølger altid ved levering - (se guideline for returnering under pkt. Levering længere nede)

d) Gratis returnering - se guideline for refundering af købsbeløb under pkt. Fortrydelse af køb / returnering længere nede

Ønsker du at returnere en vare, så HUSK ALTID at sende os en mail på info@designers-first.com og oplys ordrenummer, samt fortæl os at du har fortrudt dit køb. Så er du sikker på at refundering af penge sker så hurtigt som muligt. Se øvrige vilkår og vejledninger herunder. Fortrydelse af køb / Returnering / Refundering

Vi er glade og stolte over, at du har valgt at handle hos os, og vi håber, du bliver ligeså begejstret for et produkt fra DESIGNERS FIRST A/S som vi er. Skulle du mod forventning fortryde dit køb, har vi gjort det så nemt og bekvemt for dig som overhovedet muligt. Vi giver dig endvidere 16 dages fortrydelsesret udover de lovbestemte 14 dage, hvilket betyder, at du samlet har hele 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos www.designers-first.dk.

Hvis du indenfor de første 30 dage ønsker at fortryde handlen, kontakter du os blot på info@designers-first.com med meddelelse om ordrenummer, og at købet er fortrudt. Herefter indpakker du varen forsvarligt i den originale emballage, samt i forsendelseskassen (som ved modtagelse) og påklistrer den vedlagte returlabel. Pakken indleveres i en af GLS’ pakkeshops. Din andel af returomkostningerne til fragt og administration vil, såfremt varen er som ny (dvs. ikke har nogen værdiforringelse) og er returneret i orginal emballage, være 0,- kr.  


For at du kan gøre brug af returretten og få refunderet den fulde købspris, skal varen være intakt og i samme stand, som da du modtog den. Du må naturligvis gerne udpakke og besigtige varen. Læs i afsnittet herunder om retningslinier for refundering af købsbeløb.


OBS: Du kan IKKE fortryde et køb ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Afhentes en købt vare ikke i GLS pakkeshop, vil alle omkostninger forbundet med at hjemtage varen blive fratrukket et eventuel beløb til refundering.Refundering

Når vi modtager en vare retur grundet fortrydelse af købet, vil vores kvalitetsafdeling undersøge om varen har lidt nogen form for værdiforringelse. Er varens gensalgspris reduceret grundet brugsspor, vil du ikke opnå fuld refundering. Enhver form for brugsspor vil ved undersøgelse blive dokumenteret i form af billeder.

Refundering ved fortrydelse af køb vil følge nedenstående guideline


Ved refundering gælder følgende retningslinier ang. varens stand ved returmodtagelse:


A) Ingen værdiforringelse (varen er som ny) = 100% af købesum retur.


B) Begrænset værdiforringelse (varen kan sælges som "brugt") = 75% af købesum retur.


C) Betydelig værdiforringelse (varen kan ikke sælges) = 25% af købesum retur.

 

Levering

Når du bestiller et produkt hos DESIGNERS FIRST A/S kan leveringstiden variere. Vi vil dog oftest kunne levere indenfor 4 - 8  hverdage. Skulle vi ikke være i stand til dette, vil vi hurtigst muligt oplyse dig om den forventede leveringsdato. Vi bestræber os altid på at ekspedere en ordre så hurtigt som muligt.

DESIGNERS FIRST A/S tilbyder altid gratis levering til pakkeshop, samt gratis returnering i EU. For at kunne tilbyde denne service har vi i Danmark begrænset vores distributør til GLS, der kan levere din pakke til en pakkeshop nær dig.

Vi gør opmærksom på, at der ved forudbestilling af nye lanceringer må påregnes ekstra leveringstid. Det vil i så fald fremgå, inden du afgiver din bestilling.Transportskade

Vores produkter er forsvarligt indpakket i en solid emballage samt forsendelseskasse. Skulle forsendelseskassen bære synlige tegn på skade eller defekt, beder vi dig tage billeder af skaden FØR produktet udpakkes. Konstateres der skade på selve produktet, bedes du hurtigst muligt sende os reklamation indeholdende billeder af skader på både emballafe og produkt, inden produktet returneres. Reklamation sendes til info@designers-first.com

Vær endvidere opmærksom på, at GLS’ regler vedr. pakkepost er gældende for din forsendelse. GLS HandelsbetingelserReklamation

Oplever du mod forventning en produktionsfejl på dit produkt, bedes du sende en mail til info@designers-first.com.

I denne mail beder vi dig oplyse følgende, så vi kan behandle din henvendelse bedst og hurtigst muligt (vi tilstræber at behandle din reklamation indenfor 3 hverdage):

  • Dit ordrenummer
  • Vedhæft 3-5 billeder: Nærbilleder af fejlen samt overbliksbilleder
  • Beskrivelse af problemet samt hvornår det er opstået

Vi yder naturligvis også 6 måneders fuld garanti og derudover yderligere 18 måneders fuld reklamationsret på alle vores produkter. Garantien omfatter dog ikke:

  • Almindelig slitage
  • Forhold der skyldes manglende eller forkert vedligeholdelse
  • Montering og opstilling der ikke harmonerer med det anviste
  • Afsmitning fra andre genstande herunder bl.a. pletter fra fødevarer, væsker og lignende
  • Ikke tiltænkt anvendelse af produktet.

Reklamation over fejl og mangler, der bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen efter modtagelse, skal meddeles DESIGNERS FIRST A/S senest 10 hverdage efter modtagelse via e-mail på følgende adresse: info@designers-first.com. Er der tale om en gave, regnes de 10 hverdage fra det tidspunkt, hvor produktet udpakkes.

Købelovens bestemmelser om fejl og mangler er endvidere gældende på alle varekøb.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.nr +45 42 45 44 00 eller via e-mail på følgende adresse: info@designers-first.com

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Bemærk: Ved B2B (Business to business) handel vil købet ikke være omfattet af reklamationsretten og købeloven, medmindre andet er aftalt.Persondatapolitik

For at du kan indgå handelsaftale med DESIGNERS FIRST A/S har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, Adresse, Telefonnummer og E-mail.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere din bestilling til dig.

Personoplysninger afgivet af dig ved køb af en vare, registreres hos designers-first.com og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige hos DESIGNERS FIRST A/S er Mikkel Johansen.

Der videregives ikke oplysninger til tredjepart, som ikke er 100% kontrolleret af DESIGNERS FIRST A/S. Dit fornavn, efternavn og email-adresse bliver dog brugt i sammenhæng med bedømmelser hos TrustPilot.com.

Som registreret hos www.designers-first.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til www.designers-first.dk via e-mail på følgende adresse: info@designers-first.comForce majeure

Vi bestræber os på altid at holde de aftalte leveringstider. Skulle vi være nødsaget til fravige disse grundet ekstraordinære omstændigheder, som ikke kunne have været undgået, selv hvis alle rimelige foranstaltninger var blevet truffet, vil du ikke være berettiget til kompensation. I tilfælde af aflysning af levering pga. ekstraordinære omstændigheder, vil vi give besked hurtigst muligt, samt ombooke din leveringsaftale.

Med 'ekstraordinære omstændigheder' mener vi: Situationer, hvor en begivenhed selv ikke med alle rimelige foranstaltninger kunne have været undgået. Særligt i tilfælde af meteorologiske forhold, der er uforenelige med den pågældende leveringsrute og sikkerhedsrisici, eller strejker, der påvirker transporten.

Firmaoplysninger

DESIGNERS FIRST A/S

CVR: 38 49 01 17

DESIGNERS FIRST A/S

Hjulmagervej 4A, 7100 Vejle – Danmark

e-mailadresse: info@designers-first.com

Telefon: +45 42 45 44 00

Virksomhedens etablerings år: 2017

Handelsbetingelserne er senest opdateret 01/06/2021