Vilkår & handelsbetingelser

Generelle firma oplysninger

DESIGNERS FIRST

Hjulmagervej 4A

DK - 7100 Vejle

Mail: info@designers-first.com

Telefon: +45 22 30 89 75

CVR. nr. 43 71 84 87

 

 

-

Fortrydelse af køb/returnering

Du har altid 30 dages fortrydelsesret på ubrugte varer, når du handler hos os, og fortrydelsesfristen løber fra den dag du modtager din vare.

Hvis du indenfor de første 30 dage ønsker at fortryde handlen, skal du kontakte os på info@designers-first.com med meddelelse om ordrenummer, og at købet er fortrudt. Herefter sender vi dig returlabel der blot skal printes og påsættes returforsendelsen. Husk at det er dit ansvar at returvaren pakkes forsvarligt i den originale emballage. Pakken indleveres i en af GLS’ pakkeshops.

Din andel af returomkostningerne til fragt og administration vil, såfremt varen er som ny (dvs. ikke har nogen værdiforringelse) og er returneret i original emballage, være 0,- kr.

For at du kan gøre brug af returretten og få refunderet den fulde købspris, skal varen være intakt og i samme stand, som da du modtog den. Du må naturligvis gerne pakke varen ud. Læs i afsnittet herunder om retningslinjer for refundering af købsbeløb.

OBS: Du kan ikke fortryde et køb ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Afhentes en købt vare ikke i GLS pakkeshop, vil alle omkostninger forbundet med at hjemtage varen blive fratrukket et eventuel beløb til refundering.

 

Refundering

Når vi modtager en vare retur, vil vores kvalitetsafdeling undersøge, om varen har lidt nogen form for værdiforringelse. Er varens gensalgspris reduceret grundet tydelige brugsspor, eller grundet transpåortskade der skyldes mangelfuld indpakning ved returnering, vil du ikke opnå fuld refundering. Enhver form for brugsspor eller transportskade vil ved undersøgelse blive dokumenteret i form af billeder.

Refundering ved returnering vil følge nedenstående guideline.

  1. Ingen værdiforringelse (som ny) = fuld købesum retur
  2. Begrænset værdiforringelse = 75 % af købesum retur
  3. Betydelig værdiforringelse = 25 % af købesum retur
  4. 100% værdiforringelse/ødelagt = 0 % af købesum retur

 

Levering

Når du bestiller et produkt hos DESIGNERS FIRST, kan leveringstiden variere. Den aktuelle leveringstid vil fremgå af din ordrebekræftelse. Skulle vi ikke være i stand til at overholde den lovede leveringstid, vil vi hurtigst muligt oplyse dig om den forventede leveringsdato.

Vi gør opmærksom på, at der ved forudbestilling af nye lanceringer må påregnes ekstra leveringstid. Det vil i så fald fremgå, inden du afgiver din bestilling.

TRANSPORTSKADE VED MODTAGELSE

Vores produkter er forsvarligt indpakket i en solid emballage samt forsendelseskasse. Skulle forsendelseskassen mod forventning bære synlige tegn på en skade eller defekt, beder vi dig tage billeder af skaden FØR PRODUKTET UDPAKKES.

Herefter kan produktet udpakkes, og såfremt der konstateres synlig skade på selve produktet, bedes du sende os info herom, inklusiv billeder. Send til - info@designers-first.com.

 

Reklamation

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Oplever du mod forventning en produktionsfejl på dit produkt, bedes du sende en mail til info@designers-first.com. I mailen beder vi dig oplyse ordrenummer, samt en kort beskrivelse af fejlen. Vi beder dig også vedhæfte 1- 3 billeder af fejlen.

Reklamation over fejl og mangler, der bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen efter modtagelse, skal meddeles DESIGNERS FIRST senest 10 hverdage efter modtagelse via e-mail på info@designers-first.com. Er her tale om en gave, regnes de 10 hverdage fra det tidspunkt, hvor produktet pakkes ud.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. +45 22 60 89 75 eller via e-mail: info@designers-first.com.

 

Bemærk: Ved B2B (Business to Business) handel vil købet ikke være omfattet af reklamationsretten og købeloven, medmindre andet er aftalt.