FAQ

 


Hvem er DESIGNERS FIRST?

Vi tilbyder dansk design, i dansk kvalitet – solgt til hele verden. Det eksklusive udvalg af dansk design interiør fra DESIGNERS FIRST findes kun hos os. Vi håndplukker de nye design, der finder vej til vores webshop, og vi tilføjer løbende nyheder til vores sortiment. De ting, du finder hos os, er nøje udvalgt, og vi tænker i kvalitet før kvantitet.

Er det sikkert at handle hos DESIGNERS FIRST?

Ja - vores betalingssytem er e-handlesgodkendt, og overholder alle regler herfor. Samtidig sætter vi alle en store personlig ære i at kunder skal have en god oplevelse hos os. Og det tør vi godt stå på mål for. Derfor kan du også møde os alle på hjemmesiden. Vi tror på den personlige "betjening" selvom vi er en webshop. 


Kan jeg returnere produkterne?

Naturligvis. Vi handler selv på nettet, og det er for os en æressag at det skal være både nemt og bekvemt hele vejen igennem. Også i tilfælde af at man fortryder sit køb. Derfor har vi meget fordelagtige returbetingelser. Skulle du fortryde dit køb kan du frit returnere varen uden at det koster dig en krone (se vores handelsbetingelser for nærmere vejledning). Vi har samtidig gjort det så nemt og bekvemt som muligt, da alle varer leveres inklusiv en forudbetalt returlabel.
Vi giver endvidere 30 dages returret fra den dag, du har modtaget varen. Det håber vi giver dig tryghed til at handle hos os.


Hvorfor er DESIGNERS FIRST anderledes end andre aktører i markedet?

Vi fornyr den danske design-arv og tager den til næste niveau. Vi samarbejder med nye, talentfulde designere, som vi håndplukker. Det betyder, du får adgang til helt unikt interiør af højeste kvalitet, som du kun finder her. Samtidig er det vores ønske at lade designerne få rampelyset, og ikke mindst æren for de lækre design. Derfor vil du i langt højere grad møde designerne hos os. Dertil kommer, at vi har skabt den kortest mulige vej fra skitse til forbruger, hvilket sikrer dig høj kvalitet til fair pris.


Hvad er DESIGNERS FIRST vision?

En vision er ikke altid specielt konkret, men vi har derimod en ambition, som vi tilstræber at efterleve hver eneste dag. Vi vil levere den ultimative kundeoplevelse i såvel produkt som service. Det er vores opgave at sikre, du som kunde får et produkt af højeste kvalitet, pakket ind i designerens personlige fortælling, til en rigtig god pris - det hele forankret i førsteklasses service.


Hvordan er produkterne prissat?

Vores forretningskoncept er baseret på at skabe den kortest mulige vej fra skitse til forbruger. Det betyder, du som kunde får design interiør af højeste kvalitet til en fair og konkurrencedygtig pris. Vi har fjernet alle unødige omkostninger, hvilket tilgodeser dig som kunde. Du skal ikke betale for en masse fordyrende mellemled, der ikke skaber værdi for dig som kunde. Til gengæld får du lækkert design af højeste kvalitet til en attraktiv pris.


Hvor er DESIGNERS FIRST’s varer produceret?

Vi samarbejder hovedsageligt med danske håndværksvirksomheder. Det gør vi for at sikre den høje kvalitet, DESIGNERS FIRST vil være kendt for. Vores designere går ikke på kompromis, så det gør vi heller ikke. Og vi tør godt at få vores produkter sammenlignet med alle konkurrenterne – vi ved nemlig, du ikke finder bedre kvalitet til pengene end hos os. I de få tilfælde, hvor vi ikke kan finde en dansk produktionsvirksomhed til opgaven, bruger vi vores netværk til at finde samarbejdspartnere i udlandet, der kan efterleve vores høje krav til kvalitet.


Kan jeg se produkterne, inden jeg køber dem?

I vores koncept har vi fravalgt visse, i vores optik, unødvendige omkostninger. Det betyder fx fravalg af fysiske butikker. Til gengæld gør vi os umage med billeder og beskrivelse i vores webshop, så du kan danne dig det bedst mulige indtryk af de enkelte produkter.
Skulle du imidlertid have et ønske om at se vores lækre produkter, har vi de fleste varianter udstillet på vores adresse i Vejle. Du bedes ringe på tlf. 22 30 89 75 forud for fremvisning.
Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkterne.

Hvordan finder I de designere, I arbejder med?

Vi bruger vores netværk og deltager i fx messer og udstillinger, hvor nye designtalenter præsenterer deres kunnen. Hos DESIGNERS FIRST sætter vi designerne og deres tanker i centrum. Det handler om dem og ikke os. Vi er et værktøj for dem til at få deres design produceret efter højest mulige standard og bragt til markedet. Som kunde er det designernes personlige fortælling og passion, du får med, når du vælger et af vores produkter.