DesignereSabine Appel, Trine Poulsen og Stella Graversen står bag interiør og design i DESIGNERS FIRST Mød morgendagens danske møbel- og interiørdesignere.

Vi er stolte af at samarbejde med disse ypperlige talenter, der står bag interiør og design, du kun finder i vores webshop. Tilværelsen som interiørdesigner er både spændende og dynamisk, hvilket de her giver et personligt indblik i. Kom med bag kulissen hos både Sabine, Trine og Stella.


Hos DESIGNERS FIRST er vi alle drevet af ønsket om at bringe lækkert design og den ultimative kundeoplevelse til markedet.


Designerne er nogle af de mest passionerede mennesker, vi kender, og de slipper ikke deres design, før de er gennemført til perfektion i både valg af materialer og udførelse.


Boligindretning og design til boligen er lige så stor en passion, som det er et arbejde for os, og vi henter inspiration fra alle steder i verden. Det skandinaviske design er og bliver vores rettesnor, når det kommer til de færdige design, men vi tør også godt at give vores bud på en tidssvarende og moderne fortolkning af interiør til minimalistisk indretning.


Vores interiørdesignere arbejder i de bedste materialer som f.eks. træ og metal, mens de konstant udfordrer os på evnen til at finde nye, innovative og funktionelle materialer, der kan tilføre produkterne endnu flere egenskaber og kvaliteter.


Boliginteriør og design til hjemmet er vores fælles passion, som vi samles om, når der skal idéudvikles, eller når designerne præsenterer nye design. Hvert design går gennem en nøje udvælgelsesproces, før det finder vej til vores webshop, og hvis du er nysgerrig på denne rejse, er du velkommen til at følge med på vores sociale medier som f.eks. Instagram og Facebook.