CANVAS - væghængt skrivebord i birkefinér m. mørkegrå linoleum


CANVAS er et væghængt skrivebord der let monteres på væggen med de medfølgende skruer. På denne måde får du optimal pladsudnyttelse på kontoret, stuen eller på værelset. 

Begrænset parti i størrelsen 115 x 50 cm kan leveres indenfor ca. 10 - 12 hverdage.

Konstruktionen er yderst stabil, og tåler middelstor belastning ved montering på massiv væg. (Vi anbefaler dog ikke montering på tynd gipsvæg).
Dansk design, produceret i Danmark.

3.495,00DKK

Leveringstid: 10 - 14 hverdage

3.495,00DKK

CANVAS - væghængt skrivebord i birkefinér m. mørkegrå linoleum

Designer : Anna Karnov & Clara Mahler
Størrelse : L: 115/100 cm, D: 50 cm
Farve : Antracitgrå
Material : Linoleum
Country of Manufacture : Danmark
Max belastning : 50 kg

PRODUKTBESKRIVELSE

CANVAS er et væghængt skrivebord med fokus på funktionalitet og æstetik. Ved at hænge skrivebordet på væggen, får du optimal pladsudnyttelse på kontoret, stuen eller på værelset. CANVAS monteres let på væggen med de medfølgende skruer.
De stilrene linier, og den yderst diskrete ophængsløsning på dette væghængte skrivebord, er skabt af de talentfulde danske designere Anna Karnov & Clara Mahler. Bordpladen på denne variant er fremstillet i birkefinér, pålagt en lækker mørkegrå linoleum fra Forbo.

Konstruktionen er yderst stabil, og tåler stor belastning ved montering på massiv væg. (Vi anbefaler dog ikke montering på tynd gipsvæg).
Dansk design, produceret i Danmark.

Anna Karnov & Clara Mahler

Anna Karnov og Clara Mahler har siden 2019 drevet fælles designstudio med base i Århus. Begge har dog før den fælles tid designet for anerkendte danske møbelbrands.

Anna har en Bachelor- og Kandidatuddannelse i møbeldesign fra Arkitektskolen Århus, og Clara en Bachelor i Arts & Industrial design fra Designskolen i Kolding. 

Inspirationen opstår i mødet mellem traditionelt håndværk og moderne produktionsmetoder, materialers taktilitet og egenskaber.

Vores designs tager udgangspunkt i produkter der skaber stor værdi for brugeren, bæredygtige produkter med lang levetid, tidløst frem for tidstypisk og produkter som kan følge brugeren i flere livsfaser. 

Største drivkraft er det enestående der opstår i et samarbejde, hvor 1 + 1 giver 3. Når man er to der supplerer og udfordrer hinanden med vidensdeling og nysgerrighed, skabes rammerne for en spændende designudvikling og -modning. I samarbejdet er det enormt vigtigt for os at have det sjovt, at hygge os og nørde med processen og detaljerne, hvilket ender ud i grundige produkter vi begge kan stå inde for.

Vi drømmer om at designe funktionelle produkter af høj kvalitet med holdbar æstetik, som står i kommende generationers hjem og som bærer på aftryk fra flere livshistorier.