DESIGNER - Stella Graversen 

Stella Graversen
Læs mere om Stella her

Sådan monteres BESIDE 

Dette unikke møbel kan anvendes til et utal af opbevaringsformål i boligen. Udover BESIDE's æstetiske og elegante ydre, er funktionaliteten helt i top. Den svingbare skuffe giver mulighed for at åbne helt op for fuld overblik over indhold. Kan bl.a. anvendes som væghængt sengebord, væghængt sidebord, opbevaringsskuffe i entreen og meget mere.

Mål: B:36 cm, D:22 cm, H:10 cm  (bemærk at BESIDE grundet svingskuffen kræver ca. 41cm totalt i bredden)

Rammen på denne variant er fremstillet i metal, toppet med en lækker miljøvenlig coating. Skuffen er fremstillet MDF pålagt en lækker lys egefinér. 

Dette er en HØJRE model, hvilket betyder at den åbnes i højre side. Fås også som venstre model. (scroll ned og se alle varianterne af BESIDE)

Ønsker du 2 stk. BESIDE - se sætpris HER

PRODUCERET I DANMARK.

LEVERINGSTID 3 - 5 HVERDAGE 


1.595,00 DKK

Beskrivelse

Designer Stella Graversen om BESIDE:

”Har du også undret dig over dimsedutters evne til at gemme sig allerbagerst i skuffen? Det har jeg, og sådan opstod ideen til BESIDE. Konstruktion gør det muligt at åbne skuffen helt op, så du får det fulde overblik.” forklarer hun.

Søgeord: Natbord, Sengebord, Sengehylde, Sengehylde med skuffe

Specifikationer

Designer Stella Graversen
Detaljer Sengehylde, Sengebord, Natbord
Dimensioner L:36 cm, D:22 cm, H:11 cm - sengehylde, sengebord

Bedømmelser

Cool danish design Bedømt af Jason
Amazing design - I really love the danish design style. Got two beside and have to say I am very pleased with the overall quality. (Indsendt den 29/09/2020)
det flotteste møbel jeg har Bedømt af Jette Pedersen
Jeg har lige fået mine 2 beside og det er bare de flotteste møbler jeg har i mit hus. Jeg er utrolig tilfreds med kvaliteten (Indsendt den 29/09/2020)