Bænke

BÆNK - BENCH
PAYA - bænk, egetræ, tekstil

Mål, L:95 cm, D:35 cm, H:49 cm, inkl. sort textilhynde

PAYA - bænk, egetræ, sort læder
PAYA - bænk, egetræ, sort læder

Mål, L:95 cm, D:35 cm, H:49 cm, inkl. sort læderhynde

Paya bænk - egetræ
PAYA - bænk, egetræ, cognac læder

Mål, L:95 cm, D:35 cm, H:49 cm, inkl. cognac læderhynde
Bænke i dansk design, som giver funktionalitet og personlighed til din bolig

En bænk tilfører det moderne hjem funktionalitet og giver din indretning personlighed. Uanset om du har brug for en entrébænk eller leder efter en smuk egetræsbænk til f.eks. soveværelset.


Egetræ

Et af de materialer, vores designere er vilde med, er egetræ. Dette smukke, stærke træ er for os næsten indbegrebet af skandinavisk design – både i farve og udtryk. Det bliver kun smukkere med tiden og kan tilføre ethvert rum varme og hygge. Derfor var netop egetræ det naturlige valg til vores skønne og stilrene bænk, der kan bruges overalt i hjemmet. Det er nemt at indrette med en bænk, og den tilfører hjemmet såvel funktionalitet som æstetik.


Stilren bænk

Det er heldigvis en svunden tid, da man betragtede en bænk som blot et entré- eller køkkenmøbel. I dag har bænken fundet vej til alle rum i hjemmet og bidrager til den personlige indretning med et utal af muligheder. Vores designere har tegnet en fantastisk stilren bænk, der i materialer og udførelse, er et møbel, der kan følge dig i mange år – uanset hvor mange opgaver i hjemmet, du giver den.


Funktionelt design

Uanset hvor stort eller småt, du bor, så kan en bænk opfylde dit behov for såvel funktionalitet som ønsket om personlig indretning og opbevaring. Bænken kan bruges i alle rum og inviterer til, at du leger med både udtryk og funktion. Den kan tillige fungere som smuk og funktionel opbevaring, uanset om det er dine sko eller æsker med hue, vanter, tørklæder eller kasser med legetøj, der mangler et sted at bo. Savner du inspiration til indretningsmuligheder af bænke, så kig forbi DESIGNERS FIRST på Instagram eller Facebook.Søger du et sofabord eller sidebord så kig her 

Eller er det en ny lækker egetræsbænk der er på ønskesedlen bør du kigge på PAYA her

Vi kan også tilbyde en helt unik lysestage, der ikke findes andre steder. Se GRAB her

Eller hvad med en knage til de umulige hjørner? - Se CORNER her

Hylder kan vi også klare - gå på opdagelse her