DESIGNER - Trine Poulsen 

Trine Poulsen
Læs mere om Trine herPAYA er på rekordtid blevet utrolig populær.
Designer Trine Poulsens sans for detaljer træder her tydeligt i karakter, med bl.a. udfræsning til hynden samt de løse stålhylder i perforeret plade. Altsammen detaljer der får denne bænk til at skille sige ud. Bænken er fremstillet i FSC certificeret egetræ hos vores danske møbelsnedker.
Denne variant leveres med en hynde i naturligt DUNES læder fra Sørensen Læder. Dette læder har modtaget Nordic Swan Ecolabel, for bæredygtighed.
Bænken måler L:95 cm, D:38 cm, H:49 cm. Hylderne underneden er fremstillet i 1 mm hulplade, lakeret i matsort finstruktur..
Dansk design, produceret i Danmark.
Vær OBS på at denne type læder kan indeholde mindre mærker og pletter fra "koens liv". Altsammen blot med til at give hver hynde sin egen personlighed og historie.

PAYA er populær, og vi kan ikke helt følge med. Derfor er der lige nu leveringstid på bænken. Vi leverer naturligvis så hurtigt vi kan, og i den rækkefølge ordrerne modtages.

OBS: ATTER PÅ LAGER - leveringstid ca. 2-4 dage
HYNDE - naturlæder, passer til PAYA-bænk   +0,00 DKK
PAYA Bænk, Egetræ   +0,00 DKK

* Påkrævede felter

3.995,00 DKK

Pris som konfigureret: 3.995,00 DKK

Beskrivelse

Inspiration:

Trine Poulsens sans for valg af materialer og funktion forenes på smukkeste vis i bænken PAYA.

”Jeg elsker at mixe materialer som fx det smukkeste egetræ med stål i denne bænk. Detaljerne tager alle afsæt i funktionalitet som den nedfræsede hynde og metalhylden, der nemt klarer vådt fodtøj, hvis bænken skal bruges i en entré.”

PAYA giver desuden brugeren mulighed for at ændre dens udtryk og udseende efter eget ønske – fx ved at fjerne stålhylderne eller bytte rundt på dem.

Specifikationer

Designer Trine Poulsen
Detaljer Bænk i egetræ, med hynde i DUNES eco-læder. Hylderne underneden er fremstillet i 1 mm hulplade, lakeret i matsort finstruktur.
Dimensioner Længde:95 cm, Dybde:38 cm, Højde:49 cm