Lysestager

I de fleste hjem findes der lysestager. I mange hjem findes der mange lysestager. 
Man har måske små og enkle lysestager til det lille bord, og større lysestager til det større bord.
Med GRAB CANDLE HOLDER fra designer Sabine Appel, får du det hele i een og samme. 
Du sammensætter selv din lysestage til lejligheden. Du kan lave det enkle udtryk, eller gå hele vejen, med mange lys og vaser i skøn forening.

Lysestage | Vase
GRAB LYSESTAGE - mat hvid

Sabine Appel - GCH02 - 2 vaser + 3 stager

Lysestage
GRAB LYSESTAGE - mat sort

Sabine Appel - GCH02 - 2 vaser + 3 stager

Lysestage
GRAB LYSESTAGE - eg natur

Sabine Appel - GCH02 - 2 vaser + 3 stagerBoliginteriør i dansk design, som kan give din bolig personlighed

Ting til hjemmet er ofte det lille ekstra, der tilfører en bolig personlighed. I vores webshop finder du et unikt udvalg af interiør og design, du kan bruge til at skabe din personlige fortælling. Find en skøn gaveidé eller forkæl dig selv med dansk design af højeste kvalitet.


Design til boligen

Du behøver ikke at investere i kostbare møbelklassikere for at indrette dig med design. Hos DESIGNERS FIRST har vi et unikt udvalg af designinteriør til boligen. I vores webshop finder du designer pynteting, der kan give din boligstyling det lille ekstra. Vores designere har samme gennemførte tilgang til accessories, som de har til møbler, og det resulterer i boliginteriør af høj kvalitet, der tilmed er funktionelt.


Designinteriør

Når vores designere kaster sig ud i opgaven med at designe interiør og ting til boligen, formår de at forene æstetik og funktionalitet på smukkeste vis. En lysestage, der også kan fungere som vase, eller en vase, der også kan bruges til lys. De er passionerede omkring design og indretning, hvilket deres bud på interiør afspejler. Har du lyst til endnu mere inspiration, så følg os på Instagram og Facebook, hvor designerne jævnligt deler ud af deres bedste bud på lækkert design og indretning.


Accessories til hjemmet

Boligtilbehør er noget af det skønneste at indrette sig med. Den rigtige vase eller den unikke lysestage kan tilføre din indretning lige præcis den hygge eller det udtryk, du søger. Når det kommer til bolig, design og indretning, så er vores designere i deres es, og det håber vi, du kan fornemme i de unikke designs, du finder i vores webshop.Søger du et sofabord eller sidebord så kig her 

Eller er det en ny lækker egetræsbænk der er på ønskesedlen bør du kigge på PAYA her

Vi kan også tilbyde en helt unik lysestage, der ikke findes andre steder. Se GRAB her

Eller hvad med en knage til de umulige hjørner? - Se CORNER her

Hylder kan vi også klare - gå på opdagelse her